dolfin_banner

Autentisk personlig visdomsrejse til Tolo, Grækenland

– for dig, der sætter pris på øget bevidsthed og visdom, jordnær spiritualitet i dagligdagen, holistisk mentoring, skøn natur, middelhavet og græske taverner

 

 

 

 

 

Kan du svare ja til ovenstående, så er denne visdomsrejse til Tolo lige noget for dig.

20130531_124328

Tag med til fantastiske Tolo, hvor du kan nyde 8 skønne dage (inkl. rejsedage) med guidet selvhypnose, gruppehypnose, spirituel mentoring, undervisning i spiritualitet, afslapning og nydelse, solskin, hav, strand, fantastisk mad, smuk natur som vil nære din krop og din sjæl.

Du vil få endnu mere bevidsthed om dig selv og dine mønstre og simple teknikker til at tage kontrollen over dine følelser og dit liv. Samtidig med at du kan få fantastiske oplevelser og møde nye ligesindede mennesker. Med hjem har du viden der er forvandlet til visdom.

Det betyder, at du nu lever med spiritualiteten og “ikke kun ved noget” om den. Du får masser af tid til at slappe af, få mentoring, udforske den lille fiskerby, tage på udflugt eller på shopping. Din sjæl og din krop bliver ladet op på ny.

Fgallery8-3

 

Denne visdomsrejse er til dig, som:

 

ved_at_jeg_vil_med_tolo

 

Undervisningen/kurset/visdomsrejsen i praksis:
Formiddagene er spækket med spirituelle lektioner, gruppementoring og gruppehypnose samt guidet selvhypnose. (Læs evt. mere om selvhypnoseprogrammet her).

Din bevidsthed øges og du får støtte til de udfordringer, der måtte være aktuelle for dig. Gennem undervisning, øvelser, mentoring, guidet selvhypnose samt gruppehypnose får du redskaber til at slippe gamle mønstre og begrænsninger, så du kan skabe nye løsninger og handlemønstre, som giver dig de resultater, du ville elske at skabe. Du lærer at vokse gennem mødet med andre. (Uanset hvilken “klaphat”, du møder på din vej).

hæfterne_stakket_5

 

Henover frokost tager vi på udflugt, hvor du oplever den græske natur, spirituelle steder, markeder, sejlture samt smagsberigende besøg på autentiske taverner.

Resten af eftermiddagen og aftenen er din egen. Du bestemmer helt selv, hvad du vil bruge tid på. Her er det også muligt at tilkøbe dig individuelle sessioner med hypnoterapi til særlig rejserabat.

20130530_091143

 

Hvem er dine “guider”?

Visdomsrejsen opdeles i spirituel undervisning og fritid.

Pia Fro Gemmer står for undervisningen og Annette Andrup står for de praktiske ting, der måtte være i forbindelse med rejse og ophold.

Vi har haft mange kursister/hold med til Tolo gennem de sidste 8 år.  Annette har været guide og har kendt Tolo i over 20 år.

Du er derfor i trygge hænder under hele rejsen.

Kontakt endelig Pia Fro Gemmer, hvis du har spørgsmål til rejsen.

 

 

Hvor bor vi?

Visdomsrejsen er inkl. indkvartering på hotel lige i vandkanten i den lille fiskerby, Tolo:

Vi bor på Hotel Dolfin, som ligger i den gamle bydel i Tolo. Hotel Dolfin har en herlig udsigt til Tolobugten. Vi er blevet lover, at de 3-4 af vores bookede værelser har direkte havudsigt. De andre har udsigt bagud. Men vi kan til gengæld også garantere dig, at du nok ikke kan lade være med at hænge ud ned på Dolfins terrasse lige i vandkanten, fordi: Hotellet ligger kun 3-5 meter fra vandkanten.

Så det betyder altså, at de første 3 bookinger får værelse med direkte havudsigt…!

Dolfin er et familiedrevet hotel, hvor “mor” Sofia ofte står i køkkenet, “far” Nikos ynder at sejle ud og fange friske fisk til frokosten og “søn” Giorgos sørger for, at alle har det godt. Familiens andet hotel “John and George” ligger kort derfra op ad bjergsiden. Dette hotel driver Giorgos bror, Yiannis. Vi har en ubeskrivelse familiær, kærlig og tæt kontakt med familien. (De kommer i øvrigt på feriemessen i Herning hvert år).

dolfin      george

Tolo er en af de smukkeste græske fiskerbyer. Her i den gamle del af Tolobugten ligger små hyggelige taverner i fred og ro. Den nye del af bugten er mere turistpræget og byder også på hyggelige restauranter og taverner, der har borde helt ned til vandkanten. Eller hvad med at nyde en stille ouzo eller en herlig kaffe med is på en af byens fortovscaféer? Tolo har også verdens bedste is-bar.

I Tolo kan du opleve den fantastiske solopgang, som jeg elsker denne græske perle for. Hver morgen vågner byen stille og roligt til lyden af kirkeklokker og fiskekuttere. Perfekt til en rolig morgenstund med selvhypnose, stirren ud over vandet, mindfulness.

Fgallery2-6

 

Hvad er der på programmet helt konkret?

Dag for dag ser således ud. Dog med forbehold for at vi bytter rundt på dagene i forhold til vind og vejr. Her lever vi i nuet i pagt med naturen.

 

Formiddag Middag Aften
Lørdag Ankomst i Athen. Minibus til Tolo. (Giorgos fra Hotel Dolfin henter os). Pause ved Korinth-kanalen hvor dine smagsløg varmes op til den græske forplejning vha. et par herlige grillspyd og en ouzo.
Indkvartering på Hotel Dolfin. Uformel og hyggelige travetur i Tolo.
Aftensmad på Hotel Dolfin
Søndag Guidet selvhypnose, spirituel mentoring, gruppehypnose,
spirituelle lektioner.
Udflugt til byen Kefaladi med grottekirken “Marias Livskilde”.
Vi spiser frokost på lokal taverne i byen Milli.grottekirken_mariaskilde
Mandag Sejltur til den lille ubefolkede ø Daskolio, hvor vi holder picnic og du får spirituel mentoring og øvelser til refleksion. Her kan du også bade, snorkle, sidde i stilhed og nyde udsigten m.m. Dagen er en kombination af spiritualitet, hygge, fordybelse, livsnydelse.

 

Fri
Tirsdag Guidet selvhypnose, spirituel mentoring, gruppehypnose,
spirituelle lektioner.
Denne dag er der ingen udflugt, men i stedet for forlænges undervisningen hen over middag, inden vi går op på familiens andet hotel John & George og spiser frokost. Fri
Onsdag (Undervisningsfri dag).
Vi tager den lokale bus ind til marked i nabobyen Nafplio og slentrer rundt i de små butiksgader.
Spiser frokost på en lille taverne, som har vundet utallige priser for deres madkunst.

Efter frokosten går vi en lille hyggelig rundtur fra havnen og nyder udsigten.

nafplion

lille_taverne_nafplion

Fri
Torsdag Guidet selvhypnose, spirituel mentoring, gruppehypnose,
spirituelle lektioner.
Bustur med Giorgos op til bjergene, hvor vi nyder stilheden, storheden, refleksionerne.

Frokost ved lille autentisk taverne i byen Pyrgiotika på hjemturen.

Pyrgiotika2

Fri
Fredag Vi går ned til den anden ende af Tolobugten. Her praktiserer vi selvhypnose, snorkler, hygger, snakker, griner, solbader. Nyder livet den sidste dag i Tolo. Vi spiser vores medbragte sandwich/spinatpie.

20151127_1_161642

Nymåneritual og rejseevaluering på taget af Dolfin om aftenen.
Lørdag Afrejse med et kvarters stop ved den lille kirke, som har udsigt til Tolo. Her tager du mentalt afsked med dette græske paradis og binder sløjfen om de indsigter, du har fået på rejsen.

Din visdom lander i dine celler.

20151128_1_085627

 

Dagligt program:

07:00 – 07:30 – Sidder på molen og ser solen stå op. Selvhypnose. Tankefeltterapi-øvelse. Energiboost-øvelser. (Det er frivilligt, om du vil deltage).

08:00 – 09:00 – Morgenmad i stille tempo, hvor vi nyder udsigten og livet i vandkanten.

09:00 – 11.00 – Spirituelle lektioner, gruppementoring, gruppehypnose og selvhypnose.

11:00 – 14.30 – Tur inkl. frokostbesøg på en taverne.
Fri resten af dagen:

14:30-19:00 – Tid til at svømme, vandre, sidde på en cafe, slappe af og nyde livet, tid til at lade formiddagens undervisning lande stille og roligt i dine celler. Du kan også vælge at booke individuelle sessioner med hypnose og hypnoterapi med særdeles god visdomsrejse-rabat.

19:00 – Tid til aftensmad – I byen på en taverne eller på hotellets terrasse. Du bestemmer selv, hvor du vil spise og på hvilket tidspunkt.

 

20151123_072137

havnen

 

Dette får du, hvis du tager med på visdomsrejsen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dato for visdomsrejsen:
Lørdag d. 10. til lørdag d. 17. september 2016.

 

Dato for seneste tilmelding:
Fredag d. 1. juli 2016 eller så længe der er ledige pladser.
Denne rejse byder på maks. 12 pladser.

 

maks_12

 

Pris:
Pris ved dobbeltværelse     6.850,00 kr.
Pris ved enkeltværelse       8.200,00 kr.

Du kan vælge dobbeltværelse eller enkeltværelse. Hvis du rejser alene og gerne vil bo på dobbeltværelse, forsøger vi at arrangere, at du deler med en anden deltager, som måtte have samme ønske. Vi kan dog ikke garantere, at dette er muligt.

 

Early bird  >> SPAR 1.000 KR. << ved tilmelding senest d. 1. april:
Pris for “early bird”, dobbeltværelse      5.850,00 kr.
Pris for “early bird”, enkeltværelse         7.200,00 kr.

 

Betaling og tilmelding:    
Du tilmelder dig ved at betale depositum 3.500 kr. Nærmere betalingsoplysninger fremsendes efter tilmelding. Du kan evt. dele depositum i 2 rater a´ 1750 kr. til betaling med maks. en måned mellem hver rate.

tilmelder_mig_straks_tolo

 

OBS: Den fulde betaling kan strækkes helt til d.1. august.
Dog skal depositum betales ved tilmelding for at sikre dig din plads.


Inkl. i prisen
:
Transfer til/fra hotel, morgenmad, frokost, aftensmad den første aften på Hotel Dolfin, overnatning på Hotel Dolfin, udflugter, sejltur, undervisning i spiritualitet, guidet selvhypnose, gruppehypnose og gruppementoring.

 

Ekskl. i prisen:
Flybillet, drikkevarer, aftensmad (dog er første aftensmad med i prisen), lokal bustransport, forsikringer, individuelle sessioner (hvis du booker disse).

Flyrejse:
Du står selv for din flybillet. Prisen varierer mellem 1.700-2.800 kr. Vi flyver til Athen.
(Vi kan selvfølgelige assistere, når du skal booke din billet, hvis du ønsker det).

 

Fgallery7-6

20151123_2_141113

20151123_1_120532

 

 

Afbestillingsbetingelser: 
Tilmelding er bindende og depositum kan ikke refunderes. Hvis du af en eller anden grund ikke kan deltage i rejsen alligevel, er du velkommen til at give din plads til en anden. Dog: Hvis rejsen aflyses pga. for få tilmeldinger, får du selvfølgelig hele dit indbetalte beløb refunderet.

Du anbefales at tegne rejseforsikring og at bestille det blå sygesikringsbevis.
https://www.borger.dk/sider/eu-sygesikringskortet-det-blaa-kort.aspx
Rejsen gennemføres ved minimum 8 deltagere, så derfor anbefales det, at du venter med at booke din flybillet til du har grønt lys fra os. Det forventes at give besked senest d. 15. marts, om rejsen gennemføres.

 

Rejsegarantifonden:
Kursus og transport købes separat, og arrangementet er således ikke omfattet af Rejsegarantifondens dækning, som sikrer mod konkurs ved køb af pakkerejser. Når du køber flybillet, så husk evt. at tilkøbe konkursforsikring (ca. 20,00 kr. alt efter flyselskab)​.

 

vil_med_til_tolo

 

Vi glæder os til at rejse sammen med dig og til sammen at udvikle os spirituelt.

Toloriske hilsner

Annette & Pia

 

PS: Kontakt endelig Pia Fro Gemmer, hvis du har spørgsmål til rejsen.