Er du klar til at skabe forandring sammen med

Pia?

mød Pia fro gemmer | vanebryder og forandringsnørd

Fra kvalitetsingeniør på Lego til vanebryder, forandringsnørd og hverdagsnyder

Jeg har altid haft en kæmpe passion for at skabe forandring og at løse problemer. Før jeg blev selvstændig terapeut, var jeg ansat i udviklingsafdelingen på Lego som kvalitetsingeniør. Her var jeg ofte i Hongkong og Kina og fandt stor glæde i at arbejde med andre kulturer. Så allerede den gang var min nysgerrighed på at arbejde med andre mennesker stor.

Personligt har jeg gået gennem en kæmpe udvikling. Jeg kender selv til det at gå ned med depression pga. dødsfald og at komme på benene igen stærkere og klogere på mig selv og mine gamle mønstre.

Jeg er en stor livsnyder, elsker naturen og udelivet og brænder for at skabe hverdagsnydelse, mentalt og følelsesmæssigt overskud og styrke til at få det bedste ud af livet med de vilkår, vi hver især oplever.

Jeg bor i mit gamle bindingsværkshus med stråtag. I selskab med min dejlige labrador samt høns i baghaven. Er begyndt at dyrke haven mere og mere og drømmer om at blive selvforsynende med alt, hvad hjertet begærer.

Pia Fro Gemmer

Jeg hjælper med

Jeg er ekspert i at arbejde med den del  i dig, som fastholder dig i den problemstilling, du søger hjælp til.
Det kaldes “Kernepart® terapi” og er en metode, jeg har udviklet gennem 18 års arbejde
med at hjælpe klienter med hypnose, mentoring samt psykoterapeutiske samtaler.

Fobier

Jeg har stor erfaring med klaustrofobi, flyskræk, højdeskræk, brofobi samt fuglefobi.

Parterapi

Jeg hjælper bl.a. med konfliktløsning, jalousi samt med at turde at give og tage i mod kærlighed.

Individual terapi

Jeg tilbyder hypnose og psykoterapeutiske samtaler - både kombineret eller særskilt.

Relationer/konflikter

Oplever du konflikter til kolleger, venner eller partner? Så kan jeg helt sikkert hjælpe dig.

Vaner
Rygestop og sund livsstil

Jeg er ekspert i at bryde vaner - både personligt og når jeg hjælper klienter.

Børn og hypnose

Jeg hjælper rigtig mange børn med sengevædning, søvnproblemer, selvværd m.m.