Det er vores underbevidste sind, der styrer vores behov, følelser og adfærd. Det underbevidste sind har ofte en anden opfattelse af livet, end vores logik har. Derfor er det altafgørende at få underbevidsthedens skjulte signaler frem i lyset.

Kun på den måde kan vi forhindre, at et problem vender tilbage eller at forløbet trækker i urimeligt langdrag.


Sådan får du forandring med garanti

Alle klienter har mulighed for at få bugt med rygevanen, fobier, vægtproblemer, stress, parforholdsproblemer, lavt selvværd m.m., Når du med garanti ved, at du har fået bevidstgjort det underbevidste sinds skjulte signaler, så ved du også, hvordan du kan komme videre.
 
Kort sagt: Det handler om at fortolke underbevidsthedens skjulte signaler, så du med garanti kan opleve forandring.
 

Download eBog og skab_forandring med garanti. Klik her >>


Hvad er Kernepart® metoden?

En helt ny og banebrydende metode til at fortolke underbevidsthedens skjulte signaler og derigennem skabe forandring med garanti

Til forskel fra andre terapiformer, hvor man typisk arbejder med at skabe forandring ved hjælp af essensarbejde, arbejde med “indre barn”, tilgivelsesprocesser, hypnose suggestioner, NLP m.m., adskiller Kernepart® metoden sig ved at afklare og fortolke de skjulte signaler, underbevidstheden giver klienten.

Min erfaring viser, at selvom man f.eks. via hypnose og regression tilsyneladende finder årsagen til problemet, så er det ikke ensbetydende med, at man oplever permanent forandring.

Med Kernepart® metoden benytter jeg den unikke kombination af hypnose og hypnoterapi og evt. tolkning af en blindtegning, hvilket giver dig et kæmpe indblik i, hvorfor det underbevidste sind fastholder dit problem og først der kan vi garantere forandring.

Sådan kommer du godt fra start >>


“Problemet bliver ved med at eksistere, så længe det underbevidste sind ser en fordel i adfærden”

 

Fordele ved at arbejde med underbevidsthedens skjulte signaler

Alle terapiformer arbejder med årsager, mønstre og tanker. Og med at skabe nye strategier for klienten. Men der er typisk en vedholdende del, som bliver siddende i klienten, hvis ikke vi får fat i kernen i, hvorfor problemet overhovedet er der.

Det er fordelen ved at arbejde med Kernepartsterapi®, som jeg har udviklet gennem over 18 års erfaring med hypnose.

Det giver mulighed for at bearbejde årsagen til, at underbevidstheden holder så stædigt fast i problemstillingen.

 

Book hypnose til ændring af vaner eller til at få mere selvtillid, selvværd og motivation.