Jeg hedder Pia Fro Gemmer og er HverdagsNyder. Jeg har siden 2004 uddannet over 30 hold hypnoterapeuter og mentorer. Jeg er ekspert i at klæde behandlere godt på til at arbejde professionelt med andre mennesker.

Jeg hjælper kursister med at spotte sine styrker og svagheder og med at koble det til en bæredygtig forretning, hvor du lever af at hjælpe andre mennesker med lige præcist det, de brænder for.

Jeg hjælper selvsikre klienter med at få fuld kontrol over tanker og følelser på  3-4 sessioner.

Jeg er forfatter til bogen “Inviter din indre rebel ud & Få færre konflikter”.

JEG HJÆLPER DIG MED AT HJÆLPE ANDRE.

Jeg arbejder som inkarneret hypnoterapeut, underviser og mentor for, at mennesker, som du og jeg, kan skifte indre og ydre usikkerhed ud med hverdagsnydelse, styrke og frihed. For gør vi ikke det, oplever vi pinlige og frustrerende situationer – trods det, at vi har en god selvtillid.

“Jeg har altid undret mig over, hvorfor jeg kunne føle mig usikker, når jeg havde så stærk en selvtillid”

Pia Fro Gemmer

Jeg har altid selv haft en “fandenivoldsk” selvtillid – og har samtidig kunnet føle mig dum, usikker, genert og konfliktsky.
Det undrede jeg mig over. Derfor gik jeg i gang med at granske i, hvorfor hulen min logik tænkte én ting. Men kroppen afslørede noget andet.

Det gav mig en masse indsigter og selvudvikling og var med til, at jeg skabte konceptet “Your Life is Your Business”.

Jeg har stor erfaring med at løse konflikten mellem logik og følelser. Og med at vække vores indre styrke til live, så vi kan genfinde kontrollen og skabe harmoni.

JEG BRÆNDER FOR AT:

~ give dig genvejen til at slippe fri af gammel programmering og begrænsninger.

~ give dig mulighed for, på en let og overskuelig, at få kendskab til mine genveje, som er udviklet i mit arbejde med over 2000 klienter og 300 kursister de sidste 15 år, hvor jeg har arbejdet som hypnoterapeut, coach og holistisk intuitiv mentor. Jeg deler min viden og personlige erfaring med dig.

~ introducere dig for Your Life is Your Business, så du via dit livsformål kan hjælpe andre mennesker med at få forandring.

~ give dig et kæmpe indblik i, hvordan dit sind og dine følelser fungerer.

~ lære dig at spotte, hvordan dit sind kan finde på at spænde ben for, at du kan skabe de forandringer, du har lyst til.

DEN “FORMELLE” BAGGRUND:

Jeg har siden 2004 været selvstændig med min virksomhed HypnoseKompagniet. Jeg har hjulpet tusindvis af klienter med hypnose og hypnoterapi, og har undervist over 30 hold  på uddannelsen til professionel avanceret hypnoterapeut samt uddannelsen til Holistisk Intuitiv Mentor. Jeg er RAB godkendt i hypnose og healing.

Jeg er uddannet: Healingsterapeut (Roots, København), NGH hypnotisør og hypnoterapeut (Jacob Strachotta), NGH instruktør (Shaun Brookhouse, London), HNLP Coach (Pete Andersen), NLP Practitioner (Pete Andersen), 5-PATH hypnoterapeut (Calvin Banyan, Californien), 5-PATH instruktør (Calvin Banyan, Californien), 7 th Path Selvhypnose Instruktør, Spirituel mentor (Christine Eilvig).

Før tiden som selvstændig var jeg 14 år i plastbranchen, hvor jeg først blev plastmager og dernæst plasttekniker, for til sidst at være ansat som Quality Engineer og projektleder på LEGO. Jeg kender til vejen op af karrierestigen – og til det wakeup-call, som kroppen giver, når det går op for en, at:

”Du kan leve længe på andres anerkendelse, men du bliver først lykkelig den dag, du anerkender sig selv.”
~ Citat Pia Fro Gemmer