vind_terapeutbranding_makeover_collage

Er du terapeut og har du en passion, som du brænder for at få mere i spil?
Og drømmer du om at arbejde med en endnu mere specifik kundegruppe?

Så vil jeg gerne hjælpe dig.

Jeg giver dig muligheden for at vinde min TERAPEUTBRANDING MAKEOVER.

 

Denne terapeutbranding makeover koster normalt 11.600 kr.
Her i konkurrencen vinder du ikke de ekstra bonusser, der normalt er med i dette forløb.
(Læs mere om terapeutbranding forløbet her).

 

Du deltager i konkurrencen om at vinde denne terapeutbranding makeover således:

1) Skriv en kommentar under billedet på facebooksiden “Your life is your business. Terapeutbranding og køreklar praksis.” med et link til din terapeut-hjemmeside, hvis du har sådan en samt din begrundelse for, hvorfor det er dig, der skal vinde. Jeg tjekker alle links og udvælger den vinder, som jeg mener, vil få mest ud af min hjælp.

 

2) “Like” fb-siden https://www.facebook.com/yourlifeisyourbusiness/

 

En betingelse for at vinde/deltage er, at du gerne vil være med i min kommende videoserie netop om terapeutbranding. Det er en god chance for dig for at opnå stor eksponering af dit terapeutbrand.

Optagelserne foregår hos mig (7140 Stouby). Vi aftaler nærmere, hvilken dag det bliver. Men på nuværende tidspunkt ved jeg, at det bliver sidst i juli eller først i august.

 

Har du ikke en terapeutpraksis endnu?

Det er helt ok. Du kan stadig deltage. Har du f.eks. et online produkt eller et kursus i tankerne, så kan du stadig få stor glæde af denne terapeutbranding makeover. I så fald: skriv lidt om dig selv i kommentarfeltet og hvorfor du skal vinde. (Så meget du tør afsløre på nuværende tidspunkt om din drøm).

 

Konkurrenceregler

Konkurrencen slutter fredag d. 15. juli 2016 kl. 12.00 og vinderen offentliggøres umiddelbart herefter på www.lifebusiness.nu og på Facebook. Har vinderen ikke bekræftet inden 7 dage, udvælges en ny vinder.