life_business_coach_mentor

Er du uddannet terapeut, coach og/eller mentor?

Så har du formentligt også lært, at det er vigtigt at adskille arbejdsliv og privatliv?

At det er vigtigt, fordi du ikke må komme til at projicere dig selv over i din klient/kunde?

Eller at det er vigtigt ikke at tale om sig selv overfor klienten?

 

HER FÅR DU 3 GODE GRUNDE TIL, AT DU NETOP SKAL BRUGE DIG SELV OG DIN LIVSERFARING, NÅR DU COACHER/BEHANDLER ANDRE MENNESKER:

 

1) Du kan ikke hjælpe andre mennesker længere, end du selv er kommet i din egen udvikling, fordi:
dine kunder vil altid spejle dig og omvendt. I er altid et perfekt match, forstået således, at I begge kan høste læring i jeres møde. Det betyder i praksis, at du vil opleve, at du enten får kunder, som spejler de udfordringer, du har i dit liv netop nu. Eller at dine kunder spejler, den udvikling og de indsigter du allerede har fået. Dvs. hvor du har en kunde, som sidder med præcist de samme udfordringer, som du f.eks. havde for et år eller to siden. Derfor kan du guide kunden videre via de indsigter, du selv har gjort dig i dit privatliv og/eller din forretning.

Vær opmærksom på:
At du ikke skal give din kunde gode råd. Gode råd taler til vores urinstinkt. Når du giver gode råd, oplever det andet menneske, at du er bedrevidende. Og så møder du formentligt modstand.

uddannelsen til Holistisk Mentor og Hypnoterapeut lærer du netop, hvordan du kan hjælpe din kunde uden at give gode råd. Dvs. uden at projicere dig selv og dine behov over i kunden. Men du lærer at mestre ægte “neutral og ikke-dømmende” mentoring, hvor du hjælper kunden til selv at høste sine egne indsigter. Det betyder, at din kunde ikke bliver afhængig af dig og at du ikke bliver “guruen”, som løser problemet. (Det vil dit ego godt nok elske. Men din sjæl vil elske at kunne hjælpe andre til selvhjælp).

 

2) Er du ligeværdig med din kunde, har du et godt kort på hånden, fordi:
du er autentisk, når du tør vise din kunde, at du ikke er perfekt. At du også har udfordringer i dit privatliv. Det viser nemlig, at I er ligeværdige. Når du tør vise, at det er helt naturligt at have udfordringer i livet, vil din kunde blive spejlet i, at det er helt normalt. (Dog skal du selvfølgelig også udstråle af, at du netop ved, hvordan du løser udfordringerne!)

Hvis du undlader at vise den “uperfekte” side af dig, kan du risikere at give nogle kunder opfattelsen af, at de skal kæmpe for at få det ligesom dig. Det kan virke uopnåeligt. De kan føle mindre værd i forhold til dig. Kunsten er at være ligeværdig og samtidigt vise klienten, at du kan hjælpe, fordi du netop mestrer at gøre op med diverse begrænsninger. På min uddannelse lærer du at mestre autentisk mentoring, hvor du drager nytte af dine private indsigter og livslektier.

 

3) Når du bruger dine egne livslektier til at få succes med din forretning, vil du opleve:
at du tiltrækker flere og flere kunder, som er et match til dit livsformål. Dine kunder bliver dine “ønske-kunder”. Altså dem du virkelig brænder for at hjælpe, fordi du om nogen kan forstå, hvordan de har det. Du har selv været der. Og du har knækket koden til, hvordan man kommer videre i livet.

Det betyder i praksis, at du bliver opløftet og let i energien af at hjælpe. Du undgår at brænde ud.

Hvis du undlader at bruge dine egne livslektier, når du er terapeut, coach og/eller mentor, vil du formentligt opleve, at du har en masse kunder, men at du bliver træt og drænet i energien, fordi du føler, at du skal give og give og give. Dit ego trives med, at du har kunder. Men din sjæl keder sig. Eller endnu værre: Lykken udebliver. Den ægte lykke, hvor du bliver høj af livet.

På uddannelsen lærer du at koble dine livslektier og dit livsformål med din forretning. Du får en model til at få en stabil forretning, hvor du tiltrækker de kunder, du vil elske at arbejde med. Din arbejdsglæde kommer til at smitte af på din livskvalitet.

 

SÅÅÅÅ, KUNNE DU TÆNKE DIG AT BRUGE DIT LIVSFORMÅL TIL AT HJÆLPE ANDRE
– OG SAMTIDIGT OPBYGGE EN STABIL FORRETNING?

– Ville du elske at få en stabil forretning, hvor du har overskud og ro til at gøre det, du er bedst til – nemlig at behandle?

– Er det nu, du vil koble dit livsformål med det, du hjælper dine (kommende) kunder med?

– Kunne du tænke dig at få en struktur, som giver dig kontinuerlig succes med kunder og behandlinger? Hvor du bruger dit livsformål til at hjælpe andre?

FORTÆL_OM_UDDANNELSEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.