29910425_s

Mine kursister og kolleger sparker virkelig r*v i disse dage. Beklager mit franske, men det gør de virkelig. Sparker r*v!

Jeg har netop afholdt en del gratis mentor-samtaler om livslektier og om, hvordan man via sin livslektie kan lave justeringer i sin forretning, så man tiltrækker lige præcist de klienter, som man er den bedste til at hjælpe – ganske enkelt – den bedste!

 

Den bedste fordi:

1) Man selv har gået i gennem den mistrivsel, som kunden sidder i lige nu.

2) Man selv har knækket koden til at komme ud af den frustrerende suppedas.

3) Man har fundet ud af at koble sin livslektie og også sit livsformål sammen med al livserfaring, uddannelser og menneskeforståelse.

Sådan! Intet mindre!

 

Mit eget livsformål – eller et af dem – er at hjælpe selvstændige terapeuter med at spotte deres livslektier og med at koble det til en bæredygtig forretning, hvor de lever af at hjælpe andre mennesker med lige præcist det, de brænder for.

Når vi er helt inde i kernen i, hvad vores livsformål er, så oplever vi en rørende og ydmyg følelse, hver gang vi hjælper andre mennesker. Det bliver til en win-win-oplevelse, hvor både terapeuten/mentoren samt kunden oplever indsigter og lettelse.

 

Wauuuu, jeg er helt høj over de samtaler jeg netop har afholdt. Vi finder lynhurtigt ind til kernen i, hvad livslektien handler om og hvad der er formålet med det hele. Når jeg oplever, at mine kursister/kolleger får tårer i øjnene og får julelys i øjnene, så ved jeg, at vi er på rette vej.

Og kunderne er derude. De er klar til at få øje på, hvem der kan hjælpe dem.

Så det bliver til win-win for alle.

Her er ikke et øje tørt, hvis jeg skal være helt ærlig.

 

Derfor har jeg også udviklet uddannelsen til Holistisk Mentor og Hypnoterapeut.

Den giver dig lige præcist det “missing link”, du ikke har fået endnu.

Den kobler al din viden, din livserfaring, dine livslektier – og alle dine uddannelser og og og…. Den kobler ganske enkelt ALT, hvad du har brug for, for at få en succesfuld praksis, hvor du opløftes af alt, hvad du gør.

Se, dét giver mening. That´s what life is about. At hjælpe andre gennem sit livsformål.

 

GØR LIGESOM FLEMMING, DER TOG UDDANNELSEN I STARTEN AF ÅRET, OG SOM NU HAR ALLE DE KLIENTER I UGEN, HAN ØNSKER SIG:

“Pia er bare skarp til at stille de rigtige spørgsmål, som får tankerne i gang. Hun gør det jo med en lethed, der får en til at tænke ”hvorfor fik jeg først den tanke, da Pia kom frem på skype” – efter 45 min. sammen med Pia, sidder jeg nu med ideer og tanker om en ny opsætning af min hjemmeside, klarhed over hvad jeg er sat i verden for.”

Flemming Tiro Lund
www.tiro-inspire.dk

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.