Med denne uddannelse garanterer jeg, at du kommer til at sparke r*v med din forretning – og tiltrække de rigtige kunder – uden at brænde ud undervejs…

Uddannelsen rummer ALT, hvad jeg selv har investeret over 260.000 kr. for de sidste 12 år – OG rummer min egen erfaring, mine egne indsigter, min egen passion. AL min viden.

 

Min uddannelse er 3 i en uddannelse:

1) Avanceret Hypnoterapeut (som du får genopfrisket og fornyet med mine nye erfaringer)

2) Holistisk Mentor (som i den grad sætter din kunnen i et holistisk perspektiv, hvor du til enhver tid kan spotte, hvad et problem i virkeligheden handler om. Du lærer det, jeg kan – når du hører mig sige: “Gemmer fornemmer”).

3) En helt unik forretningsmodel, som kobler dine livslektier og dit livsformål med din forretning. Jeg har ganske enkelt intuitivt udviklet en unik formel, som i den grad sparker røv – og jeg er selv målløs over, hvor genialt det er!

 

Kursister på denne uddannelse udtaler:

MØD JANNE, DER TOG UDDANNELSEN I STARTEN AF ÅRET, OG SOM NU ER I FULD SVING MED AT OPBYGGE SIN STABILE FORRETNING:

“At tilmelde mig Pia Gemmers uddannelse til holistisk mentor og hypnoterapeut er noget af det bedste, jeg har gjort! Det er den bedste investering i mig og i min forretning. Det var lige præcis det, jeg havde brug for for at komme i gang som selvstændig.

Jeg var uddannet lifecoach i forvejen og var meget tæt på at springe ud som selvstændig, da jeg startede på uddannelsen, men jeg følte, at jeg havde brug for at blive endnu mere skarp på min målgruppe, mit budskab og min markedsføring i det hele taget. Jeg havde også brug for hjælp til praktiske ting som fx min hjemmeside og så havde jeg brug for en mentor, der kunne støtte og vejlede i processen.

Personligt har jeg været på en længere udviklingsrejse, men jeg manglede lige det sidste for at finde endnu mere hjem til mig selv, blive helt klar til livet som selvstændig og for at kunne tage 100 % ejerskab for mine produkter og min forretning i det hele taget.

Pias holistiske og spirituelle vinkel på det at være menneske og det at drive forretning er helt fantastisk og giver så meget mening!

At blive uddannet Holistisk Mentor & Hypnoterapeut har betydet langt mere for mig, end jeg havde forestillet mig!”

Janne Marchman
ConsciousMind – Find hjem til dig selv
www.jannemarchman.dk

flemming

 

MØD FLEMMING, DER TOG UDDANNELSEN I STARTEN AF ÅRET, FEJREDE 100-KLIENTS-JUBILÆUM EFTER KUN 4 MÅNEDER, OG SOM NU HAR ALLE DE KLIENTER I UGEN, DE ØNSKER SIG:

“Med uddannelsen til Holistisk Mentor & Hypnoterapeut har jeg fået endnu mere med, end jeg fik på grunduddannelsen til Hypnoterapeut. Nu vokser jeg både personligt og fagligt. Det spejler min forretning, hvor jeg har flere og flere af den type klienter, jeg netop brænder for at hjælpe. Jeg kan kun anbefale alle mine kolleger at investere i Pias 3-i-en-uddannelse. Den er for vild.”

Flemming Tiro Lund
www.tiro-inspire.dk

 

 

 

Jeg hjælper dig med at spotte dine livslektier og med at koble det til en bæredygtig forretning, hvor du lever af at hjælpe andre mennesker med lige præcist det, du brænder for.

 

Nye kursister betaler 36.875 kr. Med rabatkode er prisen: 34.375 kr.

Prisen for jer ”gamle kursister” er kun 16.700 kr. ved tilmelding senest d.15. juli.

Ja, du så rigtigt. Den nette sum af 16.700 kr.

motionmailapp.com

Du kan endda betale i 5 nemme rater a 3.800 kr. (Samlet pris er i så fald 19.000 kr.)
Første rate kan skydes helt hen til d.1. august.

 

Ja, dén uddannelse vil jeg da med på – og de få ledige pladser bliver garanteret hurtigt hapset af en kollega – så tilmeld mig straks.

tilmeld_straks

Kom og vær med.

Så gør vi noget ved din livsglæde og din forretning.

 

 

SKRIV TIL MIG, HVIS DU VIL VIDE MERE OM UDDANNELSEN.

 

 

Vent ikke for længe. Der er kun få ledige pladser.

 

EKSTRA BONUS:

Tilmelder du dig senest d.15. juli og betaler du hele beløbet på én gang, altså de 16.700 kr., så får du yderligere en VIP dag med oveni hatten.

Denne dag koster særskilt 13.000 kr.

 

VIP dag, hvor du får mig helt for dig selv:

– Vi integrerer dit livsformål i din (nye) forretning.

– Vi planlægger din hjemmeside (som jeg gratis laver til dig. Dette er naturligvis frivilligt, men blot et tilbud).

– Vi søsætter dine unikke ydelser og produkter.

 

For hunnen da Pia, jeg tager springet og skal dælme med på dette hold! >>

 

23016090_s

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.