HVAD DE KUNDERNE UDTALER

02f755039ea7d6e6386aac5270dffef8MØD JANNE, DER TOG UDDANNELSEN I STARTEN AF ÅRET, OG SOM NU ER I FULD SVING MED AT OPBYGGE SIN STABILE FORRETNING:

“At tilmelde mig Pia Gemmers uddannelse til holistisk mentor og hypnoterapeut er noget af det bedste, jeg har gjort! Det er den bedste investering i mig og i min forretning. Det var lige præcis det, jeg havde brug for for at komme i gang som selvstændig.

Jeg var uddannet lifecoach i forvejen og var meget tæt på at springe ud som selvstændig, da jeg startede på uddannelsen, men jeg følte, at jeg havde brug for at blive endnu mere skarp på min målgruppe, mit budskab og min markedsføring i det hele taget. Jeg havde også brug for hjælp til praktiske ting som fx min hjemmeside og så havde jeg brug for en mentor, der kunne støtte og vejlede i processen.

Personligt har jeg været på en længere udviklingsrejse, men jeg manglede lige det sidste for at finde endnu mere hjem til mig selv, blive helt klar til livet som selvstændig og for at kunne tage 100 % ejerskab for mine produkter og min forretning i det hele taget.

Pias holistiske og spirituelle vinkel på det at være menneske og det at drive forretning er helt fantastisk og giver så meget mening!

At blive uddannet hypnoterapeut har betydet langt mere for mig, end jeg havde forestillet mig!

Egentlig så jeg det bare som en ekstra bonus til at starte med. Jeg havde selv prøvet hypnoterapi hos en psykoterapeut og var meget begejstret, men jeg havde ikke forudset, at det også var lige det, jeg manglede for at fuldende mit puslespil, som er min virksomhed og mig som menneske.

Hypnoterapi er et fantastisk terapeutisk redskab. Det er faktisk temmelig simpelt og alligevel så virkningsfuldt. Jeg er dybt taknemmelig for at have fået dette redskab, så jeg kan hjælpe kvinder til den forandring, de ønsker. At se en kvinde, der ikke har smilet i flere år blomstre op i løbet af ganske kort tid, giver ganske enkelt mit liv mening!”

Janne Marchman
ConsciousMind – Find hjem til dig selv
www.jannemarchman.dk

flemming

 

MØD FLEMMING, DER TOG UDDANNELSEN I STARTEN AF ÅRET, OG SOM NU HAR ALLE DE KLIENTER I UGEN, DE ØNSKER SIG:

“Pia er bare skarp til at stille de rigtige spørgsmål, som får tankerne i gang. Hun gør det jo med en lethed, der får en til at tænke ”hvorfor fik jeg først den tanke, da Pia kom frem på skype” – efter 45 min. sammen med Pia, sidder jeg nu med ideer og tanker om en ny opsætning af min hjemmeside, klarhed over hvad jeg er sat i verden for.”

Flemming Tiro Lund
www.tiro-inspire.dk

 

 

MARIAMØD MARIA, DER TOG UDDANNELSEN I SIDSTE ÅR, OG SOM NU OGSÅ DYKKER NED I SINE LIVSLEKTIER OG LIVSFORMÅL:

“Jeg har haft fornøjelsen af Pias GRATIS Skype session og havde forinden læst hendes fantastiske bog ”Inviter din INDRE REBEL ud & få færre konflikter”. Det at jeg havde læst bogen forinden gjorde at jeg inden sessionen havde været i stand til at opdage hvor meget mit EGO egentlig fyldte, og hæmmede mig.
Men med Pias GRATIS session og hendes bog, blev jeg i stand til at lade mit EGO fylde mindre, og kunne åbne op for det der var den egentlige kerne (min indre rebel). Jeg fandt ind til det jeg virkelig brænder for, og blev fyldt med glædestårer over at Pia kunne spore mig ind på det så hurtigt, at den ene ide efter den anden bare ”poppede” op i mit hoved.
Tak Pia, fordi du viser nærvær, forståelse og empati. Jeg følte mig virkelig set og hørt i sessionen, og er stadig helt ”høj”. <3 Jeg kan kun give Pia de varmeste anbefalinger.”

Maria Aktas
www.mariaaktas.dk

 

katrineMØD KATRINE, DER FIK TO DYBE INDSIGTER I DEN GRATIS MENTOR-SESSION:

Både under og efter min session følte jeg at 2 dybe og for mig, meget betydningsfulde ting fald på plads og jeg følte både lettelse men også en undren over at jeg aldrig selv, havde tænkt på netop det som Pia meget hurtigt fik sat spot på.
Jeg sidder med en følelse af, at det nu bliver meget lettere for mig at tage de næste skridt på min nye vej.
Jeg er meget taknemmelig.”

Katrine Venke Larsen

 

 

SE, HVAD ET UDPLUK AF TIDLIGERE KURSISTER UDTALER.

(Jeg har uddannet over 30 hold/250 hypnoterapeuter og mentorer siden 2005. Derfor kun et “lille” udpluk her på siden)

 

eva_søvsø_hypnose_kalundborg_københavn“Jeg har kun rosende ord at sige om uddannelsen og om Pia Fro Gemmer, som har været en fremragende underviser – dels i det online klasselokale, og dels i Stouby ved Juelsminde.

Jeg har følt mig taget ved hånden og ført ind i hypnosens univers på en omsorgsfuld og professionel måde, der har gjort mig både glad og tryg ved alle de mange nye kundskaber, jeg skulle tilegne mig.

Uddannelsen er både omfattende og grundig. Derfor er det rart at kunne sidde hjemme foran pc’en i ro og mag og se og gense de mange online foredrag, som Pia har lagt i det online klasselokale.

Nu, hvor jeg er færdig med uddannelsen, er det godt at være en del af det fælles netværk, hvor Pia er supervisor – og jeg kan se, at jeg ikke er den eneste deltager i netværket, der har brug for ”et vink med en vognstang”, hvis der opstår usikkerhed om, hvordan man som terapeut kan komme videre i arbejdet med at hjælpe en klient til forandring.

Jeg kan klart anbefale Pias uddannelse, hvis du – som jeg – vil have mere end blot en overfladisk tilgang til hypnoterapien.”

Eva Søvsø, Certificeret Avanceret Hypnoterapeut, Certificeret ID Lifecoach
http://www.lykkenkommerindefra.dk

Eva har klinik i København og Kalundborg:
Fjorddalsvej 3
4400 Kalundborg

Glinkasvej 2
2450 København SV

 

 

 

bonnie_gude_godhypnose1-150x1502014 blev året hvor jeg endelig gik i gang med noget, som virkelig interesserer mig – Og jeg er rigtig glad for at valget faldt på Pia Gemmers uddannelse til avanceret hypnoterapeut.

Jeg var forbi hendes hjemmeside rigtig mange gange, og jeg undersøgte også flere andre hypnoterapeutuddannelser. Men Pias uddannelse appellerede bare mest til mig, og jeg tror det skyldes den skønne blanding af høj faglighed og Pias unikke personlighed, som skinnede igennem allerede i teksten på hendes hjemmeside.
Sikke et privilegium, at modtage undervisning fra en så skarp og klog dame. Humoristisk, nede på jorden og fyldt med visdom.

Nu er min drøm gået i opfyldelse, jeg er færdiguddannet og har fået indrettet min egen dejlige klinik!
Nu oplever jeg for alvor, at alt det jeg lærte, er brugbart i praksis.
Og samtidig kan jeg til enhver tid trække på Pias store erfaring, i den sparring hun stiller til rådighed også efter man er færdig på ”skolebænken” – Så 1000 tak, også til de andre elever på vores hyggelige hold.”

Bonnie Gude
www.godhypnose.dk

 

lise_windfeld_bornerup_astmacare-150x150“Avanceret hypnoterapi – havde jeg dog bare vidst hvad jeg gik ind til.
Så var jeg gået i gang tidligere!

De der var på mit hold var både gamle garvede terapeuter og helt friske nye ubeskrevne kommende terapeuter – og vi gik alle fra dig med en værktøjskasse der struttede af anvendelighed.

Det var på ingen måde en hindring at vi var så blandede, tværtimod – vi fik alle vendt vores tanker og fokus.
Tak for den blændende, brugbare og givende videreuddannelse du har lagt al din energi i at udvikle. Det er i den grad lykkedes.

Lise Windfeld Bornerup, NLP Psykoterapeut & åndedrætstræner
www.astmacare.dk

 

lene_dalby_wille”Pia Gemmer er ikke bare dygtig, hun er også meget professionel. Desuden er hun dejlig uhøjtidelig og man er ikke i tvivl om, at hun vil det allerbedste for hendes kursister.”

Lene Dalby Wille
https://www.facebook.com/lenedalbywille

 

 

”Uddannelsen giver et boost til alt i dit liv – ikke mindst til dine fremtidige erhvervsmuligheder.”
K. Henriksen

 

“Uddannelsen er meget meget professionelt tilrettelagt da alt indhold og materiale er gennemarbejdet og yderst professionelt. Derudover synes jeg, at Pia er en fantastisk dygtig formidler og er god til at spotte hver enkelt deltagers specifikke behov. Pia er også rigtig dygtig til at komme med gode råd og forslag til, hvordan vi kan få hypnosen til at virke som en måde at drive forretning på. Så udover selve uddannelsen synes jeg også, man bliver særdeles godt klædt på til at stå på egne ben, når uddannelsen er overstået.”
Hypnoterapeut og coach Ulrik Lind

 

”Hvis du på nogen måde er interesseret i at tage uddannelsen til avanceret hypnoterapeut, så tøv ikke med at vælge Pia Gemmer. Det er en fantastisk veltilrettelagt undervisning, hvor teori og praksis går op i en højere enhed. Vi får scripts udleveret, som bygger på Pias mangeårige erfaring som hypnoterapeut.”
Hypnoterapeut og lærer Anette Østergaard

 

“Din undervisning er levende, spændende, humoristisk og meget professionel. Jeg har stor respekt for din kunnen. Jeg syntes jeg var godt klædt på til øveklient forløbet, man skal jo også huske at det er en del af uddannelsen, så det er ok at prøve sig frem. Men klart, så er det med til at udvikle en, at få prøvet det af på fremmede mennesker. Jeg er glad for at jeg kun lavede sessioner på nogen jeg ikke kendte. Jeg tror det giver noget andet.
Jeg syntes det har været et meget spændende og fantastisk forløb.
Jeg syntes, som også tidligere nævnt, at du er rigtig god til at undervise, dels fordi du har en dejlig måde at være ægte på, og så fordi du har en meget stor viden, erfaring og naturtalent indenfor faget. ;o) Jeg siger TAK! Kærligst Helena”

Helena Kraul, Fyn, kursist i 2008

 

“Min oplevelse af uddannelsen: Formidabel – jeg var vild med det allerede efter de første 10 minutter. Ikke alene var det hele ekstremt spændende, atmosfæren var fuldstændig fantastisk. Det har uden tvivl været de sjoveste og mest spændende dage i mit 29 årige liv. Hver dag når jeg kørte hjem, ville jeg have mere – glædede mig til hver eneste dag. Undervisningen var fantastisk – elsker din undervisning. Du er fantastisk fru Gemmer – skal vi være naboer????? “
Trine Rosendal, Holstebro, kursist i 2008

Min lærer Pia Gemmer har jeg stor respekt for, den måde hele materialet blev lagt frem på (konceptet) samt en meget professionel håndtering af den tid som var sat af til undervisning. Det har været meget godt for mig med øveklienterne som viste mig mine svagheder og styrke som også viste mig det fantastiske redskab dette er for at kunne hjælpe mennesker. Denne uddannelse i hypnoterapi har jeg valgt ud fra hvad jeg følte var det bedste for mig. Efter første møde med Pia Gemmer blev jeg overbevist om at hun kunne lære mig hypnose og hypnoterapi, jeg er ikke bleven skuffet, denne uddannelse fra HypnoseKomagniet har givet mig det jeg kom for – at lære Hypnotereapi. Mine forventninger blev opfyldt til punkt og prikke. Tak for et fantastisk kursus!”
Jan Jordheim, (Norge og DK) kursist i 2007

 

“Jeg har i foråret 2007 taget NGH hypnotisør & hypnoterapeut uddannelsen hos Pia Gemmer. Det var alle pengene værd – og så lidt til. Ikke blot er Pia et utroligt varmt, empatisk og humoristisk menneske, men hun formår også, at skelne mellem undervisning og humor på en dejlig professionel måde.

Pia kan sit stof og er en dygtig underviser – lige som hun er dejligt uformel. Det sætter jeg personligt stor pris på. Pia har åbnet nogle kæmpe døre for mig. Det er utrolig vigtigt at følge sig tryg og have tillid til sin underviser (og medstuderende) i denne branche. Du kommer også til at lære dig selv meget bedre at kende – lige som du også vil mærke hypnosens effekt på dig selv – under uddannelsen. Men én ting er sikkert: Overvejer du seriøst at tage uddannelsen, så kan jeg varmt anbefale dig, at tage den hos Pia Gemmer!”
Martin Ejby, www.sund-krop.dk, kursist i 2007

 

 “Jeg har haft mange gode oplevelser, og mange AHA-oplevelser. At være fire på holdet har for mig været godt. Kursusmaterialet er fint og det er noget som jeg bla. vil støtte mig til fremover, når der opstår tvivl om forskellige teknikker. Pia du er meget professionel og udstråler en sikkerhed, som betyder at man føler sig i ”Gode hænder”. Dertil kommer det menneskelige som er lige så vigtig. Din fede humor og din varme måde at være på har været en fornøjelse. På skemaet virkede det som nogle lange dage, men dagene fløj bare af sted, – fedt. Tak til mine medkursister, det havde ikke været det samme, hvis ikke det var lige præcis dem. Godt gået Pia. Bedste hilsner Max.”
Max Nielsen, Århus , kursist i 2006

“Da jeg har mange positive oplevelser med fra uddannelsen, vil jeg helt
klart anbefale den til andre. Øveklienterne er det mest geniale, det satte krav til os
elever om at komme ud og prøve teknikkerne på folk vi ikke kendte.Personligt ville jeg nok være i tvivl, om jeg ville have fået det gjort, hvis ikke vi var tvunget ud i det. Nu er jeg sikker på, at jeg kan
håndtere klienter! Pia din undervisning har været fantastisk, på trods af de mange timer hver dag, formåede du alligevel at holde os vågne med dit glade humør og din humor ;) Mange tak for hyggelige og ikke mindst lærerige moduler :)”
Søren Andersen, Kolding , kursist i 2006

 

“Kære Pia – Tusind tak for uddannelsen og din måde at være på. Du er kanon som underviser. ”Du får et stort 5-tal af mig” ……. på en skala fra et til 5 ;-)”
B. S., Århus, kursist i 2006

 

Kurset har været meget intensivt, men du er rigtig god til at skifte imellem teori og praksis, så det på intet tidspunkt bliver kedeligt! – Tværtimod. Det har været en god blanding af teori og relevante øvelser, og det at vi har haft øveklienter under uddannelsen har været super godt. Fortsæt endelig med det!
Mine forventninger til uddannelsen blev helt klart indfriet. Jeg føler mig rigtig godt rustet til mine kommende klienter, og ved jeg altid kan søge hjælp og råd via vores netværk og dig Pia. Det er en dejlig tryghed at have.
For mig er tillid til underviseren et “alfa og omega”, og jeg har ikke tvivlet et sekund på, at du lægger hele din sjæl i arbejdet og giver alt det videre til os, du overhovedet kan. Du ønsker virkelig det bedste både for os som behandlere, og vores klienter.

Kære Pia.
Jeg vil gerne sige dig tak for din måde at være på! Jeg har været rigtig glad for at tage uddannelsen hos dig! Du er yderst professionel, ærlig, nærværende, humoristisk og har hjertet på helt rette sted! Du er altid klar med hjælp og gode råd, samtidig med at du har fødderne solidt plantet i den jyske muld
Nina Christensen, Billund, kursist i 2006

 

Jeg havde søgt megen information overalt – om både hypnose, hypnoseterapi og uddannelse, og jeg havde talt med forskellige instruktører på samtlige skoler i DK. Jeg vidste at jeg ønskede at finde en unik underviser, hvor udstrålingen af professionalisme og hjertevarme skulle gå op i en højere enhed. Det – og meget mere – fandt jeg i Pia Gemmer. Det har været en fantastisk proces, støttet af en fantastisk underviser. Øveklientforløbet ville jeg aldrig have været foruden. (Jeg synes ligefrem andet ville være uansvarligt;-) Hypnosekompagniet er samtidigt et netværk med en hjemmeside og et forum, der er guld værd, når man skal ud at “stå på egne ben”. Altid er der feedback og gode fif at hente. Pia – du er en guldklump, af den slags som sjældent af sig selv dukker op i Alaskas rå natur. Hvor heldig kan man være? Jeg føler en stor lykke og stolthed over at jeg fik lov at tage uddannelsen hos dig.
Jette Leena Aarestrup, Vojens, kursist i 2006

 

“Jeg havde rigtig store forventninger. Jeg ville bruge hypnoterapeut uddannelsen sammen med min terapiuddannelse. Disse forventninger blev i rigt mål opfyldt. Og jeg glæder mig til at jeg får min egen klinik så det ikke skal foregå hjemme hos mig selv. Jeg har fundet ud af at det er pragtfulgt at være i hypnose og det følelse vil jeg rigtig gerne give mine klienter samtidig med at de får behandlet deres problem. Materialet kan jeg bruge som ledetråd, det kan bruges som opslagsværk og som ledetråd når jeg evt går i stå eller skal finde nye veje. Det har været rigtig godt at øve på hinanden og den feedback vi har givet og fået har været rigtig god. Øveklienter er en god ide at gøre som du havde arrangeret det
Du er bare sådan en god underviser jeg kan godt lide den måde som du bruger både teori og praksis. Og du har en rigtig god måde at være tilstede på du opfanger alt hvad der sker. Ug kryds og slange”
Lis Noe-Nygaard, Århus, kursist i 2006

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.